Shot of a group of teenagers playing a game of tug of war at summer camp
Viral Foto:Getty Images

Transforma-ti vara cu jocuri distractive in aer liber. 10 activitati pe care trebuie sa le incerci cu prietenii

Articol scris de UTV Data publicării:

Vara este momentul perfect pentru a te bucura de activitatii in aer liber si de jocuri distractive cu prietenii.Ai nevoie de un teren plat, energie buna, prieteni cat se poate de multi si da poti adauga si cateva jocuri distractive.

Iata cateva propuneri de jocuri care iti vor face vara mai frumoasa: 

Corn Hole este un joc traditional de exterior in care jucatorii se intrec in aruncarea unor saci din material textil, umpluti cu fasole, pe o platforma ridicata cu o gaura in capatul indepartat.

Homemade corn hole board game in backyard

Croquet este un joc sportiv in care jucatorii, cu ajutorul unor ciocanase de lemn, incearca sa duca o minge in portile oponentului.

ima16898

Bocce este un joc italienesc de abilitati si strategie. Principiul de baza este acela de a impinge o minge (boccia) cat mai aproape de mingea tinta (pallina)

Couple playing on the beach

Potcoava sau este un joc de gradina in care jucatorii isi arunca potcoavele pe o platforma cu o miza pe ea. 

pitching horseshoes

Ladder Toss: Arunca doua bile conectate printr-un snur pe o structura asemanatoare unei scari.

Yellow and red balls hanging on the ropes

Badminton este un sport in care doi jucatori sau doua perechi de jucatori joaca plasandu-se fiecare de cate o parte a unui fileu care imparte terenul dreptunghiular in doua jumatati egale. Cei doi jucatori sau doua perechi castiga puncte lovind un fluturas cu racheta astfel incât acesta sa treaca peste fileu si sa aterizeze in terenul advers.

Young Couple Playing Badminton

Giant Wooden Stacking Tower este un joc de construit cu blocuri de lemn mari, in care jucatorii iau pe rand cate un bloc si il adauga la structura in crestere. Scopul este sa adaugi un bloc fara sa darami turnul. Pe masura ce jocul avanseaza, turnul devine din ce in ce mai inalt si mai instabil, ceea ce il face mai dificil de mentinut in picioare. Jucatorul care face sa cada turnul pierde jocul. 

Jenga, multistory tower of wooden blocks. Group game of physical skill with big blocks for outdoors, vertical. Game for children and adult persons

Kingdoms este un joc de lemn in aer liber care imita rivalitatea armatelor ce asalteaza castele.Formati echipe de 2-4 jucatori sau fiecare jucator poate concura individual. Fiecare echipa sau jucator isi construieste un "castel" folosind blocurile de lemn. Castelele trebuie sa fie suficient de stabile pentru a sta in picioare, dar destul de vulnerabile pentru a putea fi doborate de bile.

kingdomns

Kubb, cunoscut si ca "Jocul regelui", este un joc traditional care a fost jucat in Suedia timp de cel putin un secol. Jocul se joaca de catre doua echipe, prin configurarea unui teren dreptunghiular (de 5 x 8 metri), pozitionand pionii si regele in campul de joc.Scopul jocului este de a rasturna mai intai toti pionii kubb si apoi de a-l rasturna pe regele kubb, pentru a castiga jocul.

Children (4-5, 8-9) playing Kubb

Zaruri supradimensionate

Dacă vrei sa aduci un element suplimentar de distractie la jocurile tale, zarurile supradimensionate sunt alegerea perfecta. Acestea sunt ideale pentru jocuri in aer liber sau in interior, unde vrei sa faci experienta mai captivanta. Iata cateva moduri de a folosi zarurile supradimensionate:

Poti folosi zarurile pentru jocuri ca: jocuri de rol, de catarat, sah gigant, jocuri educative.

zaruri

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri