zanni
Stiri

Zanni: "Alexandra Stan nu mai e maritata, pot sa spun ca am avut o relatie!"

Articol scris de UTV Data publicării:

In spatele camerelor de filmat, se lasa mereu cu cate o idila, ceea ce s-a intamplat si cu Zanni si Alexandra Stan!

Invitat la  Maruta, Zanni a facut cateva declaratii suprinzatoare si a ales sa vorbeasca deschis despre relatia dintre el si Alexandra Stan, in perioada in care au stat in Republica Dominicana.

Fara sa stea prea mult pe ganduri si cu asumarea caracteristica, Zanni a marturisit ca intre ei a existat o chimie pe care nu o poate nega:„Alexandra Stan nu mai este maritata, pot sa spun ca am avut o relatie foarte speciala in Survivor, pana sa vina Ana (n.r. - Porgras). Am avut o conexiune cu ea, nu am facut nimic, dar ne-am declarat niste chestii. Mi-a spus ca m-a avut crush. La mine e usor sa imi placa de o femeie, e mai greu sa vreau sa o combin”, a declarat Zanni.

Stim, totusi, ca nu doar cu Alexandra Stan a share-uit o chimie si ca a legat relatii puternice si cu alte concurente, una dintre ele fiind extrem de importanta pentru el, cea cu care a avut si o relatie.

Intrebat fiind "Pe cine ar salva de pe o insula pustie?" dintre fostele lui colege de emisie, artistul a fost scurt si la obiect:  „Ana Porgras. Inca tin la ea, este iubire, dar lumea nu intelege ce fel este aceasta iubire. Le-as salva pe toate trei, Alexandra Stan, Ana Porgras si Roxana Nemes, dar am ales-o pe ea pentru ca am avut o relatie puternica, cele mai multe amintiri. Orice s-ar intampla, ea este”, a zis el.

 

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri