UTV - Insta _ Facebook - macheta SENZORIA 2

Hai si tu la Senzoria Episode II!

  SENZORIA - about feelings

   Dupa o prima editie plina de muzica frumoasa, instalatii de festival, Chef cooking area, locuri de chill, masuri de distantare si protectie printr-un parteneriat strategic cu Fiterman Pharma, prin montarea la tot pasul a dispozitivelor cu senzor, cu gel special anti Covid - Hexisept si oameni frumosi la tot pasul, pregatim editia 2, in care am facut upgrade la tot. 
 
   Crestem confortul si aducem noutati si surprize culinare, de data asta facem Cooking Show, prin parteneriatul special cu Lidl Romania, vin
 
   Chefi noi cu meniuri sofisticate, dar asortate cu povestea SENZORIEI din padure, dar si un artist mare - VANOTEK, acoperim suprafata cu triunghiuri parasolare de festival, prin parteneriat cu Brico Depot, amenajam si mai multe locuri de chill, decoram si mai multi copaci in beculete si lumini colorate, iar artele vizuale vor purta semnaturi si povesti celebre. Sculptorul Vladlen Babcinetchi (nascut in orasul Rezina /Republica Moldova)  surprinde peisajul artistic contemporan prin tenacitatea cu care abordeaza teme universale, aduse in lumina prin intermediul unui limbaj unic, puternic inradacinat in zbuciumul locurilor natale. Crede in redescoperirea radacinilor arhaice si cauta sa le puna in opera prin intermediul unui limbaj plastic contemporan, aducand in actualitate valori ale unui spatiu geografic fecund si-al unui imaginar neexplorat inca. 
 
   Pregatiti-va sa vedeti in jurul vostru influencerii orasului, oamenii care fac lucruri frumoase. Fiecare din cei prezenti are ceva de povestit despre ce a facut special in viata, sau in cariera. Chiar daca zambetul va fi ascuns dupa o masca, in tabloul general, toti vom fi frumosi si uniti cu gandul, cu vibe-ul, cu ritmul muzicii, cu dorul de noi cum eram inainte. 
 

SO, SAVE THE DATE! 26 Septembrie, ora 16:00, va asteptam sa admiram apusul de soare intr-un peisaj de toamna, in mijlocul padurii, cu muzica perfecta si atmosfera de vis.

ATENȚIE: Locuri limitate pe link : https://app.eventway.io/e/senzoria-2