Film

Afla aici adevaratul motiv pentru care Jason Momoa si Lisa Bonet au divortat!

Articol scris de UTV Data publicării:

Desi fanii actorului "Aquaman" si ai actritei "High Fidelity" au fost uimiti cand si-au anuntat despartirea pe 12 ianuarie, o sursa a declarat pentru E! News ca vedetele, pur si simplu, se indreptau in directii „diferite” inainte de separare.

"Jason este foarte concentrat pe cariera sa si isi doreste sa lucreze. A gasit succesul si asta il motiveaza si este foarte implinitor", spune insider-ul. „Lisa vrea sa stea in LA si nu este interesata sa mearga la locatie pentru perioade lungi de timp cu el.”, a continuat sursa.

Potrivit sursei, „prioritatile Lisei sunt diferite acum” si este „foarte interesata” de sanatate si bunastare. „Asta o motiveaza”.

Cat despre Jason, insider-ul spune ca: „Se misca intr-o alta directie si nu se potrivea cu stilul ei de viata. S-au separat pentru ca isi dorit lucruri diferite”.

Jason, 42 de ani, si Lisa, 54 de ani, au fost impreuna timp de 16 ani, dintre care 4 ani au fost casatoriti. Cei doi au impreuna 2 copii:pe Lola Iolani Momoa, 14 ani, si Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, 13 ani. Lisa este, de asemenea, mama fiicei Zoë Kravitz, pe care o imparte cu fostul ei, Lenny Kravitz.

„Zoë este foarte apropiata de Lisa si ii va fi un mare sprijin in timpul divortului acesta! De asemenea, il place foarte mult pe Jason si are o relatie buna cu el, asa ca este foarte trist ca acest capitol se inchide. Ii iubeste pe amandoi, dar intelege ca era timpul ca ei sa treaca mai departe”, spun sursele

Intr-o declaratie comuna postata pe Instagram pe 12 ianuarie, Jason si Lisa le-au spus fanilor ca aleg sa divortezee.

„Va impartasim acest lucru nu pentru ca noi credem ca este demn de stire!”, au mentionat acestia. „Dar pentru ca, pe masura ce ne desfasuram vietile, sa putem face acest lucru cu demnitate si onestitate. Dragostea dintre noi continua, evoluand in moduri in care doreste sa fie cunoscuta si traita. Ne eliberam unul pe altul pentru a fi ceea ce invatam sa devenim. Devotamentul nostru neclintit pentru aceasta viata sacra si pentru copiii nostri.”, au incheiat cei doi.

Etichete: jason momos , lisa bonet

Partenerii Nostri