Film

''Miss Americana'', documentarul cu si despre Taylor Swift!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cu totii o vedem zilnic in lumina reflectoarelor, insa putini stim cu adevarat cum este Taylor in viata de zi cu zi. Tocmai de aceea, afla ca artista va lansa in curand documentarul ''Miss Americana'', inspirat din cariera sa muzicala.

Mult asteptatul documentar este regizat de Lana Wilson si are o durata de 85 de minute. Mai mult decat atat, acesta va deschide Festivalul de Film Sundance, care va incepe astazi si se va incheia pe 2 Februarie.

Cat despre lansarea oficiala a acestuia, se pare ca va avea loc pe 31 Ianuarie, pe Netflix, platforma care a spus despre acesta ca este unul ''provocator, inspirat si emotionant''.

Conform platformei, ''In acest documentar relevator, Taylor Swift imbratiseaza, nu doar rolul de compozitoare si artista, ci si cel al unei femei care stie sa-si foloseasca cu putere galasul'',  

Vestea aparitiei acestui proiect le-a starnit curiozitatea tuturor celor interesati de viata artistei, mai ales dupa ce lansarea acestuia vine dupa o perioada destul de agitata din viata cantaretei, daca stam sa ne gandim la denunturile sale din 2019 impotriva producatorului Scooter Braun si a patronului discografic Scott Borchetta, fanii sperand ca o sa se faca in sfarsit lumina in ceea ce priveste intreaga poveste.

Pana la lansarea oficiala, vezi teaser-ul mai jos.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri