Friends Television Stills Television
Film

Vezi prima reactie a actorilor din serialul "Friends", dupa moartea lui Matthew Perry

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorii din iubitul serial “Friends” sunt devastati dupa moartea actorului Matthew Perry, care l-a interpretat pe Chandler Bing. Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer si Matt Leblanc au oferit o declaratie comuna, in care isi exprima tristetea fata de moartea prietenului lor.

“Sunt atat de multe de spus, dar deocamdata ne vom lua un moment pentru a tine doliu si a digera aceasta pierdere uriasa. In acest moment, gandurile si dragostea noastra sunt alaturi de familia lui Matty, de prietenii lui si de toti cei care l-au iubit din intreaga lume. Suntem cu totii devastati de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decat colegi de film. Suntem o familie.”

 Matthew Perry, a lasat lumea mondena intr-o stare de soc. Matthew, in varsta de 54 de ani, a fost gasit fara suflare de catre asistentul lui, sambata dimineata, la doar cateva ore dupa ce fusese la o partida de pickleball.

Actorul a fost gasit in jacuzzi fara suflare iar la fata locului nu erau droguri. De asemenea, nu exista indicii ca moartea ar fi fost violenta, politistii cred ca acesta s-a inecat accidental.

Vezi mesajul bizar postat de Matthew Perry cu cateva zile inainte sa moara.

Etichete: friends , matthew perry

Partenerii Nostri