Lifestyle

5 activitati de cuplu care va vor imbunatati relatia!

Articol scris de UTV Data publicării:

      1. #DateNight acasa

Chiar daca nu mai sunteti la inceputul relatia, asta nu ar trebui sa fie semnul prin care spuneti stop la date-uri. Imbracati-va frumos, folositi parfumul ala fresh si dati-va cea mai tare intalnire chiar la voi acasa. Fara telefoane sau alte tentatii, doar voi doi, un pahar de vin rosu si cea mai delicioasa mancare. Sounds great, right?!

     2. Maraton de filme

Harry Potter is always a good idea! :))) Sau asa umbla vorba. Anyway, daca nu sunteti fani SF-uri, alegeti-va filmele preferate, luati un sos de nachos cu branza si, implicit, naschos si dati drumul la distractie. 

      3.Faceti sport impreuna

Sportul va va ajuta sa fiti mai uniti si sa va sustineti mai mult unul pe celalalt. Faceti-va un program separat din care timpul alocat sportului sa fie acelasi la amandoi. Da, mai aveti timp pana la vara, so #summerbodyloading.

      4.Cititi impreuna

Alegeti-va carti pe care sa le cititi impreuna. Ca sa va asigurati ca va tineti de treaba, puteti face un concurs sau, pur si simplu, puteti alege sa lecturati carti care sa va ajute relatia sa evolueze, spre exemplu: "Cele 5 limbaje ale iubirii" de Gary Chapman sau "Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus" de John Gray. 

      5. It's karaoke timeeee! 

Nu, nu e un must sa stiti sa cantati sau sa aveti microfoane, amplificatoare sau orice alt kit standard pntru karaoake. Distratia vine de la sine daca dai un search pe YouTube la instrumentalul piesei voastre preferate si cantati peste el. P.S: s-ar putea ca un pahar de vin sa fie de ajutor, totusi!:))  Cantati, dansati, radeti si distrati-va pe cinste, iar vecinii s-ar putea nici macar sa nu va auda.

ENJOOOOOOY, GUYZZZZ! <3

 

 

Partenerii Nostri