Woman Holding Loss Hair
Lifestyle Close-up Of A Young Woman Holding Loss Hair

6 lucruri pe care le poti face impotriva caderii parului

Articol scris de UTV Data publicării:

Iata cateva trucuri impotriva caderii parului, care au fost testate si au avut succes.

  1. Cumpara un filtru de apa

 

Instalarea unui filtru la dus te poate ajuta in lupta impotriva caderii parului. Acesta elimina clorul, particulele de metal greu si anumite bacterii.

      2. Nu te spala prea des pe par

 

Spalatul pe par este absolut necesar pentri igiena firului de par, dar si a pielii capului. Cu toate acestea, evita spalarea parului foarte des deoarece samponul indeparteaza si uleiul natural al parului (sebum) - incearca o data pe saptamana. Daca parul se ingrasa prea tare, foloseste un sampon uscat.

Inainte de a-ti spala parul, aplica un tratament. Poti folosi o masca de par sau uleiuri naturale, maseaza scalpul si strange-ti parul intr-un coc, pe parcursul zilei, inainte de baie.

      3. Nu iti peria parul foarte des

Evita sa iti perii parul cand e ud sau sa il freci cu prosopul. E ideal sa il lasi sa se usuce la temperatura mediului in care te afli, iar modul in care iti perii parul are un impact asupra aspectului sau. Asa ca foloseste o perie buna, una soft, facuta din fibre naturale.

      4. Consuma alimente cu multa proteina

Consuma carne slaba, peste si, in special, soia, dar si alte proteine vegetale pentru a reduce caderea parului. Multe alimente bogate in proteina, contin si vitamina B-12, care e benefica pentru parul tau.

      5. Nu iti mai agresa parul

E esential sa incerci sa-l protejezi cat mai bine, asa ca evita sa folosesti produse de styling care functioneaza pe baza de temperaturi ridicate (uscator de par sau placa de par). De asemenea, evita sa-l vopsesti, mai ales daca nu ai de-a face cu multe fire de par alb. 

      6. Bea multa apa

Bea apa din belsug. Cel putin 6-8 cani de apa pe zi sunt necesare pentru a fi hidratata si pentru a avea un par sanatos.

Etichete: hair , par , truc

Partenerii Nostri