2024 on card forecasting for new year predictions and fortune telling concept
Lifestyle Foto: Getty Images

Predictiile numerologilor pentru 2024. Cifra 8 promite o transformare in viata noastra

Articol scris de UTV Data publicării:

În doar câteva zile, ne vom lua rămas-bun de la 2023 pentru a-l primi cu bratele deschise pe 2024. Dar stim la ce sa ne asteptam de la noul an? Numerologii au analizat deja vibratia lui 2024, si da, ne asteapta un an incredibil, cu reusite mai ales pe plan profesional.Pentru a obtine numerologia lui 2024, adunăm cele patru cifre ale anului pentru a obține o singură cifra. În cazul anului 2024 (2+0+2+4), ajungem la cifra opt, ceea ce este, din fericire, o veste excelenta pentru noi toti.

Acest an 8 promite o transformare profunda in viata noastra, cu rezultate bune in fiecare aspect al vietii.Fii deschis pentru experiențe noi, 2024 va fi un an 8 plin de energie pozitiva!

Cifra 8 pe un fundal alb

Vibrațiile cosmice ale lui Neptun și Marte vor influența energiile din 2024. Vei gasi o conexiune puternica cu lumea materiala, dar si un reminder de a nu neglija latura spirituala. Creativitatea ta va fi in cea mai buna forma.

Anul 2023 a fost un an cu cifra șapte. Am experimentat o dezvoltare personala lenta datorită faptului ca numarul sapte este legat de curiozitate, analiza si spiritualitate. Întelept, dar puternic, numarul sapte implică întotdeauna orientarea catre interior si aprofundare pentru a gasi adevarul cautat. Ulterior numărul opt preia toate acele întelepciuni acumulate si le transforma in succes, putere si autenticitate.Pentru egipteni, opt era numarul echilibrului si al ordinii cosmice. În tarot, acest număr reprezinta inceputuri si oportunitatii.Ori de cate ori aceasta carte de tarot apare într-o interpretare, mesajul este: Ai tot ce îti trebuie pentru a face lucrurile sa se intample - nu mai sta pe ganduri!

Pietre

Patrick Phillips, editor la numerology.com, afirma ca vibratia numarului opt ne poate ajuta sa depasim sindromul impostorului prin exprimarea corecta a gandurilor noastre, auzindu-ne si prezentandu-ne autentic, exact asa cum suntem.

In ceea ce privește cariera, "vom fi martorii unei cresteri a afacerilor mici si antreprenoriale, deoarece energia numarului opt ne inspira sa ne cream propriul destin si sa profitam de sanse", spune Jasmine Alejandrez Prasad, experta in numerologie.  Un an guvernat de cifra opt este intotdeauna un moment minunat pentru a lansa o afacere sau a explora oportunitati de investitii." Asadar, daca ai dorit vreodata sa incepi o afacere, 2024 ar putea fi anul tau pentru a face acest lucru.

Cat priveste dragostea, 2024 va fi un an bun pentru cei ce incep o relatie bazata pe conexiune sufleteasca, dar si un an al testelor pentru cei ce sunt deja intr-o relatie din cauza vibrațiilor realiste ale numărului opt.

Ca sa fii sigur ca stii cu ce energie sa intri in 2024, noteaza-ti undeva intrebari legate de intentiile tale pentru anul urmator.Ai grija sa le manifesti cu intelepciune!

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: 2024

Partenerii Nostri