Baba-vanga-poza-wikipedia
Viral Foto:Wikipedia/ Baba Vanga

Baba Vanga, care ar fi prezis pandemia de COVID si atacurile de la 11 septembrie, a facut previziuni si pentru 2024

Articol scris de UTV Data publicării:

Baba Vanga a devenit cunoscuta pentru previziunile ei de-a lungul timpului, batrana ar fi prezis moartea Printesei Diana, scufundarea submarinului Kursk, pandemia de COVID si atacurile de la 11 septembrie.

Vangelia Pandeva Gushterova, cunoscuta drept Baba Vanga, este o clarvazatoare din Bulgaria care a inceput sa faca previziuni inca din tinerete. Ea sustinea ca a primit aceasta abilitate in urma orbirii din cauza unei tornade.

Nostradamus din Balcani, cum o numesc ziaristii, a prezis ca liderii lumii vor fi asasinati si vor exista atacuri cu arme biologice, conform Mirror.

Baba Vanga a prezis asasinarea lui Vladimir Putin

Dupa moartea ei, in 1996, adeptii sai au continuat sa-i citeasca profetiilele. Pentru anul 2024, Baba Vanga a preis asasinarea presedintelui rus Vladimir Putin de catre un compatriot. In timp ce razboiul din Ucraina continua, moartea presedintelui rus va aduce si mai multe incertitudine in lume. Clarvazatoarea din Bulgaria a avertizat ca vor fi atacuri teroriste in Europa, in timp ce o “tara cu o putere mare”, va lansa atacuri folosind arme biologice in 2024.

Baba Vanga a prezis o mare criza economica in 2024. Ea a spus ca, din cauza tensiunilor geopolitice si a cresterii datoriilor, economia globala va fi invaluita de haos.

Cu toate acestea, predictiile ei trebuie privite cu putin scepticism. Pentru anul 2023, Baba Vanga a prezis o devastatoare furtuna solara care va lovi planeta, precum si un atac cu arme biologice nucleare. Tot ea se spune ca a prezis ca lumea va fi acoperita de intuneric in urma unei invazii extratereste.

Intr-o nota mai pozitiva, ea a prezis si descoperirea unor noi tratamente pentru boli devastatoare precum Alzheimer si cancer, precum si un progres major in calculul cuantic.

In afara de 2024, Vangelia Pandeva Gushterova a prezis ca foametea in lume va lua sfarsit la finalul anului 2028, comunismul va reveni in 2076, iar omenirea va putea calatori in timp in 2304.

Etichete: 2024

Partenerii Nostri