Fashionable Woman In Fashion Clothing. Beautiful Sexy Girl In Elegant Stylish Fall Clothes: golf, Scarf, Pants, glasses, Leather jacket Posing Outdoors In Street In Autumn Or Spring
Lifestyle Fashionable Woman In Fashion Clothing. Beautiful Sexy Girl In Elegant Stylish Fall Clothes: golf, Scarf, Pants, glasses, Leather jacket Posing Outdoors In Street In Autumn Or Spring

Vezi ce se poarta in sezonul toamna-iarna 2019!

Articol scris de UTV Data publicării:

Hello, guys! Pentru ca stim cat de importante sunt hainele in viata de zi cu zi, iata 3 recomandari de tinute pentru sezonul toamna-iarna 2019. Enjoy!

1. Bentitele

Chiar daca multe dintre voi nu le mai purtati, ele au revenit la moda si, dupa cum ne putem da seama, se poarta atat in sezonul tomnatic, cat si in cel racoros. Acum depinde numai de voi ce model veti alege sau daca o sa fie pe lista voastra de cumparaturi . Nu uita ca ele pot da o nota de glam tinutei si o poate scoate din banal.

2. Capa

Daca la primul punct am vorbit despre ceea ce purtam pe cap, acum vorbim de ceea ce purtam in zona superioara a corpului. Este simpla, eleganta si se gaseste cu usurinta in toate magazinele din Romania.

3. Posete de marimi extreme

La acest punct nu o sa vorbim doar despre posetele de dimensiuni colosale, ci despre posetele si borsetele foarte, foarte mici. Atat de mici incat tot ce ar incapea ar fi ''sentimentele pentru fostul iubit''. Aceste posete de dimensiuni extreme sunt cool si se gasesc aproape in orice magazin. 

Sursa foto: Getty Images

Autor: Mirko Stefan

Etichete: 2019 , tendinte , toamna/iarna

Partenerii Nostri