59th GRAMMY Awards -  Show
Muzica

Daft Punk nu mai formeaza o echipa!

Articol scris de UTV Data publicării:

Duo-ul de muzica electronica, format din Thomas Bangalter si Guy-Manuel de Homem-Christo, au anuntat, printr-un video, ca vor merge pe drumuri separate si nu vor mai alcatui impreuna formatia "Daft Punk".

In video, duo-ul francez, care este considerat unul dintre cele mai influente grupuri ale muzicii electronice, sunt imbracati in trademark-ul lor: casca spatiala si geaca de piele.

In timpul scenei, unul dintre cei doi se uita la celalalt si ii arata un ghiozdan incarcat cu energie pe care-l poarta la spate. Apoi, celalalt membru atinge un buton si o explozie imensa are loc.

Videoclipul de 8 minute, afiseaza si o imagine cu titlul "1993-2021", ca recunoastere a duratei de viata a grupului, fix inainte ca scena sa faca legatura cu secventa care suprinde apusul de soare.

Un apropiat al grupului a confirmat despartirea celor 2, insa ramane neclar daca, Thomas si Guy-Manuel vor mai lucra impreuna sub alt nume sau la alte proiecte.

Grupul are colaborari cu nume mari din industrai muzicala, Pharrell William sau Kanye West. In 2014, Daft Punk a castigat Grammy-uri precum: Album Of The Year, Best Dance\ Electronica Album si "Best Engineered Album".

De atunci, duo-ul de muzica electronica au fost discreti in ceea ce-i priveste, iar acu ramane de vazut daa cei doi vor mai intra impreuna in studio sau nu!

Urmareste video-ul celor 2 aici:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

 

Etichete: andra brebu , daft punk

Partenerii Nostri