2013 BET Experience -Snoop Dogg, Kendrick Lamar, J.Cole, Miguel and SchoolBoyQ  Concert
Muzica LOS ANGELES, CA - JUNE 29: Rapper Dr. Dre performs during the Snoop Dogg, Kendrick Lamar, J.Cole, Miguel and SchoolBoyQ concert during the 2013 BET Experience at Staples Center on June 29, 2013 in Los Angeles, California. (Photo by Chelsea Lauren/Getty Images for BET)

Dr. Dre: ''Probabil că aș fi urât social media dacă îmi începeam acum cariera''

Articol scris de UTV Data publicării:

Dr. Dre a dat cărțile pe fata și a vorbit recent, in cadrul unui interviu pentru British GQ, despre efectul dăunător pe care îl are social media asupra industriei muzicale și asupra fanilor, spunand ca aceasta a distrus “misterul artistic”. Acesta fiind si motivul pentru care rapperul nu este foarte activ pe online.

"Probabil că aș fi urât social media dacă îmi începeam acum cariera. Există un anumit mister care este distrus. Îmi place misterul. Îmi place să aștept. Nu am nevoie de nimeni care să știe unde sunt în fiecare minut sau ce fac. Sau ce urmează să fac ... Există o anumită mistică care vine împreună cu muzica și era interesant să aștepți să vezi ce urmează să se întâmple".

De asemenea, acesta a mai adăugat faptul ca:  "Dacă Michael Jackson ar fi avut Instagram, ar fi fost mai sănătos? Cine știe ce s-ar fi întâmplat. Cred că ceea ce s-a întâmplat este că <<a fi talentat>> nu s-a aflat în spatele faimei așa cum se întâmplă acum. Faima se măsoară în popularitate. În like-uri sau mai știu eu ce alte lucruri".”

Tu ce părere ai? 

Etichete: dr. dre

Partenerii Nostri