Muzica

James Arthur: "Sper ca fanii sa primeasca aceasta schimbare muzicala"

Articol scris de UTV Data publicării:

James Arthur isi doreste sa se reinventeze muzical si spera ca fanii sai sa primesca bine aceasta schimbare.

Cantaretul a anuntat ca cel de-al 4-lea album al sau "It'll All Make Sense in the End" va fi diferit pentru ca isi doreste sa evolueze ca performer si songwriter.

In emisiunea lui Lorraine, la care a fost invitat, artistul a spus: "Sper ca fanii sa accepte aceasta schimbare. Am multa munca in spatele meu de care sunt deja mandru si sunt fericit de comunitatea pe care mi-am creat-o si care, pare sa ramana langa mine, care inca vrea sa vina sa ma vada in concerte, indiferent cand vor avea lor. Ca muzician si scriitor, incerc sa evoluez cat de mult pot. Sper ca oamenii sa ramana langa mine si sa se bucure de lucrurile noi pe care le pregatesc."

Daca va intrebati despre ce schimbari e vorba, well, James a marturisit ca, de data aceasta, s-a axat mai putin pe poveste si pe cantece de dragoste.

"Am acceptat ca aceasta campanie de promovare a albumului poate avea lipsuri si s-ar putea sa nu multumeasca oamenii care ma stiu pentru povestile din spatele pieselor mele si cantecele de dragoste. Acum incerc sa fiu mai stilistic si sa fac lururile diferit. Am ajuns departe pe acest drum si nu-mi doresc sa ma repet. Incerc sa fac ceva nou si uimitor."- a continua cantaretul.

Artistul este foarte mandru de noul sau sound si crede ca a venit timpul, ca dupa 3 albume, sa-si depaseasca limitele muzicale si sa vina cu ceva si mai cool.

"Sunt mandru, abia astept sa impart cu oamenii ce am creat. E atat de diferit. Sunt la al 4-lea album acum, asa ca experimentez sound-uri diferite. Sunt entuziasmat de albumul asta!"- a incheiat James.

Pai, ce sa zic! Abia asteptam sa auzim ce ne-a pregatit James! Suntem siguri ca o sa fie fire si o sa avem noi piese de pus pe repeat! <3

Partenerii Nostri