lorde
Muzica

Lorde va lansa muzica noua dupa 4 ani de pauza!

Articol scris de UTV Data publicării:

Nu-i asa ca v-ati intrebat ce mai face Lorde; daca mai face muzica, daca nu?!

Boyz&gurlzz, she's back! Artista le-a promis fanilor ca va reveni cu un single nou, numit 'Solar Power', insa nu a confirmat o data clara, stim sigur ca undeva in timpul anului acestuia, Lorde planuieste lansarea primei sale piese dupa 4 de pauza, mai exact ultima sa piesa fiind scoasa in 2017 si se intituleaza 'Melodrama'.

Cantareata nu a share-uit prea multe detalii nici despre piesa, dar fanii au observat update-ul facut pe site-ul acesteia.

Pe langa art cover-ul prezent, care o surpride pe artista alergand pe o plaja, se remarca si un mesaj, in intampinarea fanilor, crae vor sa se inscrie: "VINE IN 2021...RABDAREA E O VIRTUTE"

Anul trecut, Lorde s-a anuntat fanii ca va lansa muzica noua in 2021.

Indemnandu-si fanii sa voteze la alegerile politice din Noua Zeelanda, cantareata a spus:"Faceti asta pentru tara noastra frumoasa si pentru mine. Anul viitor va voi da ceva in schimb."

Desi planuia sa-si bucure fanii cu muzica noua in luna octombrie, anul trecut, Lorde a suferit mult dupa ce a murit cainele sau, Pearl si a fost nevoita sa amane lansarea.

Intr-un mesaj adresat admiratorilor sai, artista spune: "Am inceput sa merg la studio din decembrie, doar ca sa fac ceva si m-am surprins, lucruri bune au inceput sa iasa. Lucruri jucause si fericite. Mi-am simtit muschii melodici devenind flexibili si intinsi."- a spus Lorde.

"Asteptarea, lucrul care parea atat de inutil si enervant cand eram mica, acum este cea mai delicioasa activitate. In opinia mea, cea mai tare chestie pe care pot sa v-o ofer este munca mea care va dura 10, 20, 30 de ani. Si genul ala de munca are nevoie de timp. Deci, daca puteti, mi-ar placea sa asteptati si sa va ganditi ca o sa vina ceva de cea mai tare calitate. Bucurati-va de senzatie, asa cum e. Cand vine momentul, valul nostru o sa fie extrem de sus."- a incheiat artista.

Ce sa mai, abia asteptam sa dam play la piese noi de-ale lui Lorde si sa-i vedem evolutia!

Much love<33333

Partenerii Nostri