Muzica Foto: Facebook/Puya

Puya s-a enervat la maxim. Artistul a intrerupt concertul

Articol scris de UTV Data publicării:

Puya s-a enervat la maxim in timpul unui concert sustinut in Costinesti si nu a ezitat sa-l intrerupa pentru a-si spune of-ul. Artistul s-a suparat pe oamenii de la paza ca nu-i lasau pe cei din public sa se distreze. Momentul a ajuns viral pe TikTok.

Potrivit comentariilor din online, cei de la paza ar fi fost deranjati de faptul ca fetele urcau pe umerii baietilor, ceea ce i-a determinat sa intervina. Cu toate acestea, Puya a considerat ca interventia a stricat atmosfera concertului si a dorit sa le permita fanilor sa se distreze in voie.

Reactiile din mediul online nu au intarziat sa apara, multii sustinand ca artistul are dreptate si ca personalul de la paza ar trebui sa fie mai degajat, sa le permita oamenilor sa se distreze.

"Nu ne strica petrecerea, te rog frumos! Auzi, te rog eu frumos sa lasi oamenii in pace. Te rog frumos, lasa oamenii in pace, au venit sa se distreze! Nu putem sa facem toata seara ce vrei tu. Ori am venit la concert, ori am venit sa faci scoala cu noi", a spus Puya.

Video: TikTok/@pigeonsracingbad

In urma cu ceva timp, artistul a mai oprit un concert, dupa ce o tanara s-a urcat pe scena si a inceput sa danseze langa el. Articolul integral aici.

Etichete: puya

Partenerii Nostri