Muzica Sursa Foto: Facebook

Puya vorbeste despre incidentul de pe scena

Articol scris de UTV Data publicării:

Daca nu stii despre ce este vorba, in urma cu cateva zile, un gest facut de Puya in timpul unui concert a facut inconjurul internetului si a starnit fel si fel de reactii. Pe scurt, o tanara s-a urcat pe scena neinvitata si a inceput sa danseze alaturi de artist. Rapperul nu a fost impresionat de acest gest, mai mult decat atat, a facut un semn sa se opreasca muzica si i-a aratat-o fetei pe sotia lui.

O vezi pe aia mica de acolo? Aia e nevasta mea, nu ai cum sa dansezi cu mine, deci nu ai cum, e imposibil! Lasa-ma ca eu stiu sa cant singur, fara dansatoare.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Declaratia lui Puya dupa eveniment

De ce te sui pe scena? Ca sa ce? Ca nu esti nici vreo dansatoare, sa ne uitam unul la altul, nici nu canti rap. Eu consider scena ca un loc sacru, nu cred ca ar trebui sa paseasca cineva pe bucata aia de lemn daca nu are ceva de facut. Nu te sui asa tu ca nebunul, mai ales intr-un spectacol, te trezesti sa te urci pe o scena ca sa faci ce? Daca te-ai suit pe scena, atunci uimeste-ma. Nu folosesti bucata aia de scena pur si simplu ca sa te vada mama. Am inteles, nu avea rost”, a declarat artistul.

Ar fi cazul ca barbatii sa respecte femeile adevarate, femeile in care cred, pentru ca toata lumea se plange de femeile usoare. Pai daca le bagi doar pe alea in seama, celelalte cad intr-o umbra. Pe de-o parte, toti barbatii se plang, dar nici nu acorda respectul necesar, se plictisesc foarte repede. Eu asa m-am insurat. M-am dus sa ma spovedesc si i-am spus preotului: nu pot sa-mi fac o relatie si zice: da, pentru ca pe alea cuminti nu le bagi in seama. Si cumva avea dreptate, pentru ca imi pierdeam rabdarea.”

Etichete: puya

Partenerii Nostri