Muzica

Rosalia si Rauw Alejandro s-au despartit dupa trei ani de relatie

Articol scris de UTV Data publicării:

Putem spune ca am fost luati prin surprindere cand am aflat aceasta veste. Se pare ca Rosalia s-a despartit de Alejandro Rauw, cantareata a rupt logodna la patru luni dupa ce a fost ceruta in casatorie… damn.

Conform People, cei doi artisti merg pe drumuri separate de acum. In ciuda iubirii si respectului pe care cantaretii si-l poarta unul altuia, amandoi au fost de acord sa puna capat logodnei lor.

Hai sa vedem de ce aceasta stire a socat pe toata lumea.

Rosalia si Rauw Alejandro, amandoi in varsta de 30 de ani, au aparut impreuna pentru prima data in luna august a anului 2021, iar dupa mai putin de 30 de zile au facut publica relatia lor pe retelele de socializare. In martie 2022, cantareata si-a tatuat “RR”pe picior (initialele numelui iubitului ei).

Alejandro nu s-a lasat mai prejos si a dezvaluit ca si-a tatuat si el numele iubitei, “Rosalia”, deasupra buricului.

Mai mult decat atat, in martie 2023, cuplul a dezvaluit vestea logodnei lor in videoclipul piesei “Beso”. In aceeasi luna, cei doi au acordat un interviu pentru Billboard.

“Cariera mea este importanta pentru mine, dar, in acelasi timp, in viata mea, tu esti partenerul meu si orice altceva trece pe locul doi”, i-a spus Rosalia lui Alejandro in timpul interviului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rauw Alejandro si Camila Cabello?

Recent a aparut un clip pe Tik Tok in care Rauw se distreaza intr-un club alaturi de… nimeni alta decat Camila Cabello, las clipul mai jos.

Etichete: rosalia , rauw alejandro

Partenerii Nostri