Muzica

SZA isi face debutul in actorie! Va renunta la muzica pentru a se focusa pe actorie?

Articol scris de UTV Data publicării:

Industria cinematografica isi deschide bratele pentru SZA! Yus, ati citit bine, artista isi va face debutul in actorie. <3 This is dooooope!

Star-ul R&B a share-uit vestea cu fanii ei intr-un Insta Story: "Nu-mi vine sa cred ca am luat rolul pe care mi-l doream. Ea este actrita.", a scris SZA. 

Poza postata includea si un tort cu mesaj, pe care artista l-a primit cadou: "Felicitari celei care sparge recordurile si celei care este o actrita talentate!"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conform celor de la New hot hip-hop, cantareata le-a multumit oamenilor care s-au gandit sa-i trimita tortul: "LMAO, multumesc tuturor! Si inainte sa incepeti, cine mi-a cumparat acest tort. E un gest dragut si dulce pe care-l apreciez!"

Cat despre filmul in care o vom vedea pe SZA, colegii de platou, regizor si alte detalii contextuale inca le asteptam si suntem gata sa dam share atunci cand le vom afla! Suntem curiosi sa o vedem pe marile ecrane, she'll do a great job, pentru ca e clar ca si-a dorit acest rol! <3

Congrats, guuuurl! U rock! <3

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: andra maria brebu , sza

Partenerii Nostri