cover megan
Vedete

Megan Thee Stallion si-a indeplinit una dintre cele mai mari dorinte!

Articol scris de UTV Data publicării:

Megan Thee Stallion a absolvit facultatea! 

Artista a postat pe Instagram pentru a impartasi  cu fanii ei o serie de fotografii care o surprind inaintea ceremoniei de la Texas Southern University. Yuuuuus! She did it, guys si a demonstrat ca niciodata nu e prea tarziu sa-ti urmezi visurile! 

Ea a postat, de asemenea, un videoclip  cu ea primind cu entuziasm diploma de licenta in administrarea sanatatii de la oficialii universitatii.

"Meg Thee Absolvent. Stiu ca parintii mei ma privesc atat de mandri. Multumesc tuturor pentru toata dragostea de astazi", a scris rapperita in descrierea pozelor.

Pentru a-si arata sustinerea, prietenii artisti ai lui Megan, i-au trimis ganduri bune si mesaje in care o felicita pentru reusita.

„Ayeeeee, felicitari”, a scris Lizzo, in timp ce Jasmine Sanders a comentat: „Felicitari!! Imi place sa te vad ca straluceste!!”, La La Anthony a adaugat: „Felicitari dragostea mea!!!! Sunt atat de mandru de tine!! Te iubesc!!!”

Anul trecut, Megan a spus ca a fost inspirata sa-si termine studiile de mama ei, Holly Thomas, care a murit in 2019, precum si de regretata ei bunica.

"Vreau ca mama mea sa fie mandra. M-a vazut mergand la scoala inainte de a muri", a spus ea pentru People. „Bunica mea, care este inca in viata, a fost profesoara, asa ca mi-am pus in cap sa termin scoala. O fac pentru mine, dar o fac si pentru femeile din familia mea care m-au ajutat sa devin ceea ce sunt astazi." , a incheiat artista.

Congrats, guuuuurl! <3 U deserve it! 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri