lazar
Muzica Foto: Facebook/Andrei Lazar

Tenorul Andrei Lazar va canta imnul Romaniei la meciul cu Irlanda de Nord

Articol scris de UTV Data publicării:

Tenorul Andrei Lazar, de la Opera Nationala Bucuresti, va canta imnul Romaniei la meciul amical al tricolorilor cu Irlanda de Nord, vineri seara, pe Arena Nationala, conform News.ro.

“Devenita o traditie la meciurile echipei nationale, intonarea imnului national de un invitat, va continua si la meciul cu Irlanda de Nord. Imnul va fi cantat maine seara de tenorul Andrei Lazar, de la Opera Nationala Bucuresti”, noteaza frf.ro.

Meciul Romania – Irlanda de Nord se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Nationala.

Tricolorii vor juca apoi, marti, la Madrid, o partida de pregatire cu selectionata Columbiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anul trecut Andra a cantat imnul Romaniei alaturi 50.000 de romani inainte de partida Romania-Elvetia

“Fotbalul are incredibila putere de ne umple de energie, de speranta, de a ne face sa visam cu totii acelasi vis. Sunt foarte fericita ca tricolorii au reusit sa se califice la Campionatul European, au facut fericiti milioane de romani pasionati de fotbal! Si sunt foarte bucuroasa ca voi fi alaturi de ei si de o tara intraega la meciul cu Elvetia cand impreuna vom canta imnul Romaniei”, a declarat Andra in timpul repetitiilor.

Cu toate ca artista le-a purtat noroc tricolorilor, acestia reusind sa invinga cu 1-0, Andra a fost dur critica in mediul online de fani pentru ca nu a stiut versurile imnului pe dinafara si le-a citit. Ea a facut un videoclip alaturi de Catalin Maruta in care a explicat decizia de a canta imnul ajutata de text.

Etichete: romania , imnul national

Partenerii Nostri