Amy Winehouse
Stiri

''Reclaiming Amy'', documentarul care iti spune lucruri nestiute despe Amy Winehouse

Articol scris de UTV Data publicării:

Heeey, U! Spune-mi ca esti fan Amy Winehouse! Hai sa-ti dau si o veste bunaaa cu ocazia asta! Cat de curand vine un nou documentar fresh despre Winehouse, ce ne ofera noi detalii si perspective despre viata si cariera regretatei cantarete britanice, Amy Winehouse. Mai mult, documentarul acesta nu se lanseaza la intamplare, ci marcheaza 10 ani de la decesul acesteia, fiind lansat, mai exact, pe 23 iulie 2022.

De asemenea, asa cum spuneam, documentarul scoate la iveala si detalii despre drumul spre faima si lupta cu dependenta de alcool si de droguri, potivit comunicatului publicat de Reuters.

Si ca sa fie treaba, treaba, documentarul intitulat ''Reclaiming Amy'', este narat chiar de mama ei, Janis Winehouse-Collins, si include filmari din casa in care artista a crescut, fotografii de familie si interviuri cu prietenii apropiati, care povestesc atat despre momentele bune, cat si despre cele mai putin bune, din viata legendarei artiste britanice.

"Abia acum, privind in urma, imi dau seama cat de putin am inteles", spune Winehouse-Collins in documentar. "Era predispusa la dependenta, nu se putea opri. Aceasta este o bestie foarte nemiloasa", adaugă mama artistei.

Cat despre Winehouse-Collins, aceasta sufera de scleroza multipla, motiv pentru care a vorbit foarte rar despre Amy in public. "Pe măsură ce starea ei de sanatate s-a agravat, SM-ul (scleroza multipla) meu a progresat. Nu o puteam ajuta".

Ei bine, odata cu acest documentar mult-asteptat, mama artistei impartaseste acum propria versiune asupra evenimentelor din viata fiicei ei.

In documentar isi face aparitia si tatal regretatei artiste spunand: "Privesc in urma si sunt multe lucruri pe care mi-as dori sa le fi facut altfel. Nu puteai sa-i spui sa faca sau sa nu faca ceva... nimeni nu o controla pe Amy. Amy era cea care guverna".

Pe langa multe altele, filmul abordeaza si viata amoroasa a artistei, bulimia si tulburarile psihice cu care se confrunta, dar si neputinta familiei si a prietenilor de a o ajuta.

Vezi aici teaser-ul documentarului publicat de BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: amy winehouse

Partenerii Nostri