Stiri

Sam Smith, poze provocatoare in bikini pe yacht

Articol scris de UTV Data publicării:

Sam Smith loveste din nou! Se pare ca artistul in varsta de 30 de ani s-a jucat cu imaginatia fanilor postand o serie de poze provocatoare, acesta era imbracat intr-o pereche de bikini cu un animal print.

Cantaretul este unul dintre putinii artisti care au vorbit deschis despre sexualitatea lor, acesta se incadreaza in spectrul 'non-binar', care nu este exclusiv masculin sau feminin, mai degraba cade in afara acestei binaritati.

"Craciun fericit navigatorilor, va trimit toata dragostea din lume astazi. Nu uitati de crema cu protectie solara."

A fost mesajul de Craciun pe care Sam l-a postat odata cu provocatoarele poze.

Conform TheSun, artistul a inchiriat Hertfordshire Ashridge pentru a filma un clip la o piesa de pe noul lui album. Locatia inedita este populara in randul turistilor, Casa Ashridge a fost folosita chiar de Henry VII.

In locatia inedita a fost si un show spectaculos, o persoana din grupul de prieteni ai lui Sam a declarat:

"Erau multe persoane in varsta care se bucurau de priveliste si de o plimbare linistita si dintr-o data au aparut zeci de persoane imbracate in piele si tot felul de tinute. Turistii au ramas socati, probabil unii dintre ei erau aproape de un infarct. Angajatii au intervenit repede si au incercat sa tina totul sub control, au mutat discret dansatorii printr-o parte a complexului si turistii prin cealalta. A fost foarte amuzant".

Etichete: sam smith , yacht

Partenerii Nostri