59th GRAMMY Awards -  Show
Vedete

Adele va fi noua gazda de la SNL!

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca Adele nu a pierdut deloc timpul, cat a stat departe de lumina refrectoarelor. Artista se intoarce cu o super veste: va fi, pentru prima oara, gazda unei emisiuni.

Cantareata va prelua rolul de prezentatoare la SNL, Saturday Night Live, una dintre cele mai cunoscute de comedie si divertisment din America.

Adele va arata publicului ca nu are doar un talent muzical nativ, ci si un simt al umorului bine conturat.

"La naibaaaa, sunt atat de entuziasmata ca se intampla asta! Si totodata complet terifiata! Prima mea apartiei intr-o emisiune in calitate de gazda si se mai intampla si la SNL pe deasupra!

Mereu am vrut sa fac asta ca un moment de sine statator, ca sa pot sa-mi suflec manecile si sa ma arunc cu totul in asta, dar nu a fost niciodata momentul potrivit. Dar daca a fost vreodata un moment potrivit pentru oricare dintre noi sa se arunce in ape adanci cu capul inainte si cu ochii inchisi si sa spere ca va fi bine, acel momente e in 2020, nu-i asa?"- a postat artista pe retelele sale de socializare.

Pe 24 octombrie incepe show-ul, iar noi suntem super entuziasmati sa o vedem pe Adele in pozitia de gazda si comediat! Yeeeeeey!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Etichete: utv , music , andra maria brebu , singer , adele

Partenerii Nostri