mado cover
Vedete

Afla cum a reusit un caine sa o supere pe Madonna!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cand esti Madonna, cred ca ai putine lucruri si putin oameni care te supara sau cu care esti deschisa sa faci business. 

Motivul supararii Madonnei este un caine, un caine care ii vinde fosta casa cu 32 milioane de dolari. Daaaaaaaaamn!

Artista a postat o serie de story-uri pe contul sau de Instagram, unde le marturiseste fanilor faptul ca un catel ii vinde fosta casa din Miami cu o suma de 32 de milioane de dolari, iar asta o supara foarte tare.

"Cand afli ca un caine iti vinde fosta casa cu o suma de trei ori mai mare decat cea cu care ai vandut-o.", a scris Madonna in postarile de pe story.

Veedeta a share-uit o serie de screenshot-uri cu informatii despre fosta sa vila din Miami, vanduta acum de proprietarul ei, caine pe Gunther VI. Guyssss, un caine a facut afaceri mai bune ca Madonna, oare la muzica cum sta?:))))))))

Gunther VI sau cel mai rasfatat catel este recunoscut public ca fiind cel mai bogat caine din lume. Acesta a mostenit averea regretatei contese Karlotta Leibenstein.

Ciobanescul geman a mostenit intreaga avere a contesei in valoare de 80 de milioane de dolari si casa care are 9 dormitore, 8 bai si are un pret de piata de 31,75 milioane de dolari. Leibenstein a murit in 1992 si nu avea niciun copil sau apropiati. 

Gunther IV, al doilea caine din linia de mostenitori, este cel care a facut afaceri cu Madonna si a cumparat vila in urma cu 20 de ani, inainte ca artista sa se mute cu sotul ei de atunci, regizorul Guy Ritcher, la Londra.

Nu, nu a facut Gunther personal afacerile cu Madonna. Averea cainelui este gestionata de The Gunther Corporation, o companie creata pentru a se asigura ca mister Gunther are toate conditiile bune de viata. Practic, oamenii care au fost angajati pentru a se ocupa de averea cainelui au mostenit o avere de aproximativ 500 de milioane de dolari si au cumparat, din banii lui Gunther, vile in toata lumea.

 

 
Etichete: utv , madonna , andra brebu , gunther

Partenerii Nostri