adele-1
Vedete

Afla motivul pentru care Adele nu mai are acces la conturile sale de social media!

Articol scris de UTV Data publicării:

Yus, ati citit bine! Adele a dat-o-n bara si nu mai are acces pe Insta si Twitter, desi are peste 27 de milioane de fani pe Twitter si 47 de milioane de followers pe Instagram care probabil si-ar dori sa-si incerce norocul de a vorbi cu ea.

"Nu mi s-a interzis, inainte, accesul la social media.”, a explicat ea, mentionand ca a avut mai mult acces in timpul pandemiei de Covid-19. „Evident, internetul a luat foc in timpul COVID... A mentinut moralul tuturor”, a continuat artista.

Desi Adele s-a ocupat o vreme de conturile ei, membrii echipei ei au schimbat parolele dupa ce a postat o fotografie controversata.

„Este singura poza pe care am postat-o ​​eu insumi, iar apoi mi-au luat din nou parola”, a decclarat artista.

Adele nu a discutat exact fotografia in cauza, dar probabil ca se referea la fotografia pe care a postat-o ​​in august 2020, in care era surprinsa pozand intr-un bikini imprimat cu steagul Jamaican si parul aranjat in noduri bantu la o petrecere inspirata de Carnavalul de la Notting Hill din Londra.

Postarea a starnit indignare in randul unor fani de-ai ei, care au acuzat-o  de insusire culturala.

Reflectand asupra reactiei intr-un interviu recent acordat The Face, Adele a recunoscut ca nu si-a dat seama ce face.

„Intrebarea mea cea mai mare este de ce am simtit nevoia sa postez asta atunci cand oricum eu sunt discreta si tin lucrurile destul de private de ochii lumii”, a remarcat ea. „Am avut o zi atat de minunata cu prietenii mei din Jamaica si asta este atmosfera Carnavalului de la Notting Hill pentru mine, a fost intotdeauna. Nici nu i-am dat vreun context”.

Partenerii Nostri