2016 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 2 - Day 2
Vedete INDIO, CA - APRIL 23: Recording artist Akon performs onstage with DJ Matoma during day 2 of the 2016 Coachella Valley Music & Arts Festival Weekend 2 at the Empire Polo Club on April 23, 2016 in Indio, California. (Photo by Michael Tullberg/Getty Images for Coachella)

Akon va construi un oras care ii va purta numele, in Senegal!

Articol scris de UTV Data publicării:

Da, ai auzit bine! Dupa ce la inceputul acestui an, Akon a creat, impreuna cu o companie turistica africana, un oras turistic sustenabil, in prezent, artistul va construi un oras de 6 miliarde de dolari, bazat pe criptomonede, in Senegal, care se va numi chiar Akon City si urmeaza a fi gata pana in 2030.

Cat despre dezvoltarea orasului, aceasta consta in mai multe etape, prima fiind concentrata pe constructia drumurilor, a scolii, a sectiei de politie, a spitalului si a instalatiei e colectare a deseurilor, pe cand a doua etapa se va focusa pe implementarea criptomonedei ''AKOIN''. Investiţia in criptomonede fiind una dintre cele mai profitabile variante de investitii din lume. Inca un detaliu important este faptul ca orasul va functiona doar cu energie regenerabila.

Potrivit informatiilor regasite pe site-ul oficial al artistului, "Akon City este o colectie emblematica de proprietati futuriste care reflecta inovatia in dezvoltarea umana prin accesul la educatie superioara si solutie tehnologica, ducand tara la o economie mai mare prin crearea celei mai revolutionare industrii, design rafinat si dotari exceptionale, ce combinate creeaza un aer unic de eleganta.

Inaltandu-se pe tarmul Dakarului, aceasta bijuterie impresionanta imbina stralucirea si grandoarea cu spiritul unic african care il face un loc idilic pentru afaceri si turism".

Well done, Akon!

Etichete: unews , akon , akon city

Partenerii Nostri