Vedete

Al Pacino, tata pentru a patra oara la 83 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca Robert De Niro a pornit un trend cand a dezvaluit acum cateva saptamani ca asteapta cel de-al saptelea copil, actorul avand in momentul de fata 79 de ani, articolul aici.

Colegul lui din filmul The Godfather, Al Pacino, vrea sa il sustina si cred ca ati ghicit modalitatea pe care a ales-o :))). Acum lasand gluma la o parte, ne bucuram pentru ei. <3

Actorul in varsta de 83 de ani si logodnica sa, Noor Alfallah, in varsta de 29 de ani asteapta primul copil impreuna, partenera lui Al Pacino este insarcinata in opt luni, potrivit TMZ.

Al Pacino mai are o fiica, Julie, in varsta de 33 de ani, cu Jan Tarrant iar cu Beverly D’Angelo actorul are gemeni, Olivia si Anton, in varsta de 22 de ani.

Conform apropiatilor, cei doi sunt impreuna dinainte de pandemie.

“Al Pacino si Noor au inceput sa se intalneasca chiar la inceputul pandemiei. Ea are o afinitate pentru barbati bogati… ma rog, mai degraba, pentru barbati in varsta si foarte bogati. Diferenta de varsta nu pare sa fie o problema, desi el este mai in varsta decat tatal ei. Noor are o relatie cu Al Pacino de ceva timp si se inteleg foarte foarte bine”, a declarat o sursa pentru Pagesix.

Al Pacino nu este primul barbat varstnic cu care se intalneste Noor Alfallah, tanara a fost impreuna si cu Mick Jagger, cand acesta avea 74 de ani si ea doar 22 de ani, dar si cu Nicolas Berggruen, cand acesta avea 60 de ani.

Etichete: al pacino

Partenerii Nostri