Vedete

Angus Cloud, vedeta serialului 'Euphoria' a murit la 25 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul Angus Cloud, care a jucat in serialul de succes 'Euphoria', difuzat de HBO, a murit la varsta de 25 de ani, la cateva zile dupa decesul tatalui sau, a anuntat familia intr-un comunicat.

Angus care l-a interpretat in serial pe Fezco, un traficant de droguri, a murit luni la casa familiei sale din Oakland, California, conform BBC.

Cauza decesului nu a fost raportata, dar in declaratia familiei se spune ca a suferit de probleme de sanatate mintala si a fost lovit puternic de moartea tatalui sau, descris fiind "cel mai bun prieten" al sau.

"Angus a fost mereu deschis in legatura cu lupta sa cu sanatatea mintala si speram ca moartea sa poate fi un memento pentru alti ca nu sunt singuri si ca nu ar rebui sa lupte singuri in tacere impotriva acestui lucru", a transmis familia actorului.

Succesul din Euphoria

Cloud a mai avut roluri mici in filme independente, dar rolul sau din serialul 'Euporia', in care a jucat alaturi de Zendaya, i-a adus actorului succesul bine meritat.

Personajul lui, Fezo O'Neil, cunoscut sub numele de Fez, dezvolta o legatura stransa cu protagonista Rue Bennett intepretata de actrita Zendaya, care iese de la dezintoxicare la inceputul serialului, dar se confrunta in continuare cu dependenta.

Serialul este foare apreciat in toata lumea, a castigat numeroase de premii, inclusiv doua premii Emmy si un Glob de Aur pentru Zendaya.

"Suntem incredibil de intristati sa aflam de decesul colegului nostru Angus. A fost extrem de talentat si iubit de familia HBO si Euphoria. Transmitem cele mai profunde condoleante prietenilor si familiei sale in aceste momente dificile", a postat echipa serialului pe Twitter.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: angus cloud

Partenerii Nostri