Vedete

Mama lui Angus Cloud neaga afirmatiile potrivit carora fiul ei s-ar fi sinucis

Articol scris de UTV Data publicării:

Mama actorului Angus Cloud sustine ca acesta nu s-a sinucis, asa cum se presupunea. Cloud, care l-a jucat pe Fezco in serialul 'Euphoria' de pe HBO, a murit pe data de 31 iulie la varsta de 25 de ani, la doar cateva saptamani dupa ce actorul si-a pierdut tatal.

Departamentul de pompieri din Oakland a primit un apel la 911 in jurul orei 11:30 luni pentru o urgenta medicala, a declarat Michael Hunt pentru Deadline. In momentul in care paramedicii au ajuns, Angus a fost declarat mort la fata locului, iar cauza decesului ramane necunoscuta.

Intr-o postare pe Facebook, mama actorului, Lisa, a negat afirmatiile potrivit carora fiul ei s-ar fi sinucis.

"Prieteni, vreau sa stiti ca apreciez iubirea pe care o transmiteti in aceste momente grele. De asemenea, vreau sa stiti ca, desi fiul meu a fost profund indurerat de moartea prematura a tatalui sau din cauza mezoteliomului, ultima lui zi a fost una plina de bucurie", a transmis ea intr-o postare.

Lisa a adaugat ca Angus si-a petrecut ultima zi din viata facand ordine si reorganizandu-si camera si vorbea despre faptul ca ii va ajuta pe membrii familiei la facultate. Ea sustine ca toate acestea indica faptul ca nu planuia sa se sinucida.

"Nu stiu daca sau ce ar fi putut sa puna in corpul sau dupa aceea. Stiu doar ca si-a pus capul pe biroul unde lucra la proiecte de arta, a adormit si nu s-a mai trezit. S-ar putea sa aflam ca a luat o supradoza in mod accidental si tragic, dar este foarte clar ca nu a intentionat sa plece din aceasta lume."

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: angus cloud

Partenerii Nostri