Vedete

Anne-Marie a fost luata la misto dupa cazatura de la BRIT Awards!

Articol scris de UTV Data publicării:

O pagina de Twitter a fost creata special pentru Anne-Marie, dupa cazatura acesteia de la premiile BRIT! 

Stim, mai greseste omul, de ce ar fi asta funny? Well, aflati ca personajul principal de pe pagina de Twitter nu este Anne, ci glezna acesteia! Imaginatie at it's finest! :))))

In timpul interpretarii piesei "Don't Play" alaturi de KSI si Digital Farm Animals, artista s-a impiedicat , insa a uimit telespectatorii cu profesionalismul de care a dat dovada. Aceasta s-a ridicat si a continuat sa cante, ca si cum nu s-a intamplat nimic.

Cu toate acestea, ea a remarcat partea amuzanta a situatiei si a simtit sa faca putin haz de necaz pe Twitter: "Oricum nu aveam nevoie de glezna stanga."

La scurt timp, contul cu username-ul @Annemariesankle a inceput sa o ia la misto pe cantareata, iar unul dintre twittere spunea: „Uau. Putin zdruncinata, dar sunt bine. Putin vanataat, dar cu putina gheata ar trebui sa fie bine xxx”.

Anne-Marie a repostat mesajul pe contul sau si a scris "SUNT MORT"

Iar hitmaker-ul „Ciao Aidos” a re-tweetat postarea si a scris: „SUNT MORTUL”.

Caderea ei in fata natiunii n-a trecut neobservata nici de opticienii Specsavers care au  intrat in actiune si i-au oferit artistei o verificare gratuita a vederii. :))))This is funny, indeed!

VEZI AICI CAZATURA ARTISTEI:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Se pare ca istoricul momentelor jenante de pe scena Brit a inceput acum ceva timp cu Madonna, care, in 2015, a fost scoasa fortat de pe scena de o pelerina, iar in 2017, unul dintre dansatorii lui katy Perry a cazut destul de urat pe scena.

 

 

Etichete: brit awrads , anne-marie

Partenerii Nostri