Eurovision Song Contest 2024, Malmö, Sweden - 11 May 2024
Vedete Foto: Profimedia Images/Baby Lasagna

Baby Lasagna doneaza premiul de 50.000 de euro oferit de guvernul croat unor clinici de oncologie pentru copii. Reprezentantul Croatiei s-a clasat pe locul al doilea la Eurovision

Articol scris de UTV Data publicării:

Reprezentantul Croatiei la editia din acest an a concursului muzical Eurovision a declarat, joi, ca nu poate accepta recompensa in valoare de 50.000 de euro din partea guvernului tarii sale, cerand ca banii sa fie donati unor clinici de hematologie si oncologie pentru copii, transmite agentia croata de presa HINA, conform Agerpres.

"Multumesc guvernului croat pentru recompensa de 50.000 de euro, dar nu o pot accepta (...) pentru ca sunt multe alte persoane si organizatii care au nevoie de acesti bani mai mult decat mine", a scris pe Instagram Marko Purisic, cunoscut dupa numele sau de scena Baby Lasagna.

Citeste si "Vezi cele mai ciudate tinute de la Eurovision 2024. Aparitiile artistilor au socat publicul"

El i-a cerut premierului croat Andrej Plenkovic sa doneze 25.000 de euro Institutului de oncologie si hematologie pediatrica Mladen Cepulic, iar restul de 25.000 de euro Departamentului de hematologie, oncologie si transplant de celule stem hematopoietice de la spitalul KBC Zagreb.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Elvetianul Nemo a castigat editia din 2024 a Eurovision cu piesa "The Code"

Baby Lasagna s-a clasat pe locul secund la Eurovision 2024 cu piesa "Rim Tim Tagi Dim", cel mai bun rezultat inregistrat de Croatia in istoria participarii sale la acest concurs muzical.

Guvernul interimar a decis, in sedinta de joi, sa il recompenseze pe Marko Purisic pentru performanta sa la concursul muzical Eurovision din acest an si pentru contributia cantaretului la promovarea Croatiei in strainatate.

Citeste si "Joost Klein, concurentul descalificat la Eurovision, risca sa fie pus sub acuzare de politie"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: eurovision 2024

Partenerii Nostri