george burcea3
Vedete Foto:Instagram/George Burcea

De ce nu mai joaca George Burcea in sezonul 2 al serialului “Wednesday”

Articol scris de UTV Data publicării:

George Burcea a anuntat oficial ca nu il va mai interpreta pe majordomul tacut Lurch in serialul de succes “Wednesday”. Actorul a spus pe social media care sunt motivele pentru care nu va mai face parte din distributia serialului regizat de Tim Burton.

“Din motive personale si manageriale, am decis sa nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul 2”, a scris George Burcea pe Instagram.

Georgeburcea6 (3)

George Burcea il va interpreta pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza

Actorul a impartasit pe retelele sociale zilele trecute ca va juca intr-un lung metraj, care aduce in prim-plan viata domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Filmul promite sa aduca o noua perspectiva a acestui personaj emblematic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Pana acum, singurul roman care l-a interpretat pe domnitor intr-un film de lungmetraj a fost Florin Piersic in 1979. Dupa 45 de ani, sansa de a readuce in cinematografe un personaj atat de important pentru toti romanii imi revine si nu pot decat sa ma bucur si sa va promit ca imi voi pune tot sufletul in acest proiect”, a transmis George Burcea.

Tim Burton si-a luat “teapa” in Romania

Din pacate, sezonul doi nu se mai filmeaza in Romania, intreaga productie s-a mutat in Irlanda dupa “teapa” primita anul trecut la noi in tara.

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a vorbit despre cazul “Wednesday”.

“Aproape ca ajunsesem de rasul industriei cinematografice internationale ca suntem tare care are lege, aloca si bani pe hartie, semneaza contracte si dupa aceea retrage presul.”

Citeste articolul integral aici.

Etichete: wednesday , george burcea

Partenerii Nostri