Vedete

Dupa 27 de ani de la asasinarea lui Tupac, Keffe D a fost arestat in Las Vegas

Articol scris de UTV Data publicării:

Un barbat in varsta de 60 de ani a fost arestat in Las Vegas si acuzat pentru uciderea lui Tupac Shakur. Un juriu din Nevada l-a acuzat pe Duane “Keffe D” Davis pentru impuscarea mortala a celebrului rapper, conform The Guardian.

Tupac a fost impuscat mortal in noaptea de 7 septembrie 1996, in timp ce astepta la semafor pe un bulevard din Las Vegas intr-o masina de culoare neagra, condusa de fondatorul Death Row Records, MarionSugeKnight. La mai putin de sase luni, rapperul Biggie Smalls, a fost si el ucis intr-un atac in Los Angeles. Inca de atunci un nume aparea in ambele cazuri: Duane Davis. Se pare ca acum politia din Las Vegas vrea sa faca dreptate.

“Aceasta ancheta a inceput la 7 septembrie 1996. Este de departe de a fi incheiata. Scopul nostru a fost intotdeauna sa-i tragem la raspundere pe cei responsabili pentru uciderea violenta a lui Tupac Shakur”, a spus Kevin McMahill, Seriful Departamentului de Politie Metropolitana Las Vegas.

Davis este unchiul lui Orlando Anderson, unul dintre cunoscutii rivali ai lui Tupac, cu care rapperul a avut o cearta aprinsa in noaptea atacului de pe 7 septembrie. Autoritatile il banuiau de mult pe Orlando dar acesta a negat mereu implicarea in uciderea rapperului iar la scurt timp a murit impuscat fara legatura intr-o cearta cu o alta banda.

Duane la aceea vreme era membru al bandei South Side Compton Crips iar ani mai tarziu, in 2019, acesta s-a dat de gol si a recunoscut in interviuri ca se afla in masina folosita la atac.

Duane “Keffe D” Davis a publicat o carte in 2019 intitulata “Compton Street Legend”, in carte sunt mai multe pasaje care il incrimineaza pe acesta:

“Nu inteleg de ce politia din Vegas nu i-au verificat mainile lui Tupac sa vada daca sunt urme de arsuri pe ele pentru ca el a impuscat odata o masina in care eram si eu. Nu inteleg de ce toata lumea se comporta ca si cum Tupac era un inger, nu era.”

 

Etichete: tupac , tupac shakur

Partenerii Nostri