Site Cover (6)
Vedete

Jada Pinkett Smith spune ca Tupac a fost “sufletul ei pereche”

Articol scris de UTV Data publicării:

Jada Pinkett Smith a spus intr-un interviu pentru RollingOut ca Tupac a fost “sufletul ei pereche”, in ciuda casniciei de 25 de ani cu Will Smith, Jada a marturisit ca ea si rapperul nu au fost implicati romantic, a lipsit “chimia fizica” dintre ei.

Jada este in luminile reflectoarele in ultima vreme, ea a recunoscut ca s-a separat de sapte ani de sotul ei, Will Smith, in varsta de 55 de ani. Iar acum actrita isi promoveaza lansarea noii sale carti autobiografice, “Worthy”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

In timpul interviului, Jada a fost intrebata daca a regretat decizia de a nu duce relatia cu Tupac la urmatorul nivel, intr-o directie romantica, dar ea a spus ca “Pur si simplu nu era posibil. Nu a existat chimie fizica intre noi. Ne-am sarutat odata dar ne-am dat seama amandoi ca nu putem fi mai mult decat prieteni.”

“Sunt convinsa ca avem suflete pereche, copiii nostri pot fi sufletele noastre pereche. Exista tot felul de definitii ale sufletelor pereche, nu doar definitia clasica legata de romantism, asa cum ne-am obisnuit. Iar daca exista vieti trecuta, cu siguranta Pac si cu mine am calatorit impreuna in cateva dintre acestea, stii… in diverse forme”, a spus Jada.

Tupac a fost impuscat mortal in noaptea de 7 septembrie 1996, in timp ce astepta la semafor pe un bulevard din Las Vegas intr-o masina de culoare neagra, condusa de fondatorul Death Row Records, Marion “Suge” Knight. Recent un barbat in varsta de 60 de ani a fost arestat in Las Vegas pentru uciderea acestuia, articolul integral aici.

La un an dupa moartea rapperului, Jada s-a casatorit cu Will Smith. Cei doi au impreuna doi copii, Jaden Smith, in varsta de 25 de ani si fiica lor, Willow Smith, in varsta de 22 de ani. Iar Will mai are un copil din casnicia cu Sheree Zampino.

Etichete: jada smith , will smith , tupac

Partenerii Nostri