2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Vedete BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Kylie Jenner attends the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Forbes a scos-o pe Kylie Jenner de pe lista celor mai bogate persoane din lume! Vezi motivul!

Articol scris de UTV Data publicării:

Ieri avea statutul de cea mai tanara miliardara self-made din lume, azi nu-l mai are! Cam asta se intampla, in prezent, in viata lui Kylie Jenner. De ce?

Well, Forbes a decis, in cele din urma, sa o elimine pe Kylie din lista celor mai bogate persoane din lume, acuzand-o pe aceasta ca si-a exagerat valoarea averii si a recus, impreuna cu familia acesteia, la o serie de mijloace pentru a putea fi inclusa de Forbes in lista miliardarilor.

Mai exact, dupa ce Kylie Jenner a vandut 51% din actiunile companiei sale catre Coty Inc., Forbes sustine ca, potrivit informatiilor venite din partea lui Coty, firma lui Kylie este „semnificativ mai mica si mai putin profitabila decat a incercat familia sa lase sa se creada.”, estimadu-se ca valoarea reala a averii acesteia se ridica la mai putin de 900 de milioane de dolari.

Care a fost recatia lui Kylie? Ei bine, la doar cateva ore de la publicarea raportului, Jenner a reactionat pe Twitter: ''Ma trezesc si vad asta (...) Am crezut ca este un site de incredere. Tot ce vad sunt o serie de declaratii inexacte si presupuneri neprobate.''

''Nu am cerut niciodata vreun titlu si nici nu am incercat sa ma indrept in acea directie.'', a mai adaugat Kylie.

In incheiere, Kylie a spus: ''Sunt binecuvantata, la anii mei am o fiica frumoasa, o afacere de succes si ma descurc perfect''.

Etichete: news , utv , kylie jenner

Partenerii Nostri