Despite recent divorce rumors, Ben Affleck and Jennifer Lopez are all smiles in Ben's ride!
Vedete Foto:Profimedia Images

(FOTO) Jennifer Lopez si Ben Affleck, prima aparitie impreuna dupa zvonurile divortului. Vezi cum au fost surprinsi cei doi

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul si producatorul Ben Affleck si sotia sa, artista Jennifer Lopez, au fost vazuti impreuna la un eveniment, duminica, dupa ce tot mai multe zvonuri circula in legatura cu separarea lor, conform News.ro.

Cuplul a fost prezent, duminica, in Santa Monica, pentru a o sustine pe Emme, fetita lui Jennifer Lopez, la un eveniment scolar. Jennifer Garner, fosta sotie al lui Affleck, a venit alaturi de baiatul cuplului, Fin, acesta fiind apropiat de Emme. In timp ce plecau, Ben si Jennifer au afisat zambete largi in fata paparazzilor, scrie TMZ.

Citeste si "Fiica lui Jennifer Garner si Ben Affleck in varsta de 15 ani, Seraphina Rose, si-a schimbat numele in Fin"

Ben Affleck and Jennifer Lopez spend sunday together but split again at the end of day

De asemenea, Ben a fost vazut purtand din nou verigheta, dupa ce vineri si sambata nu a avut-o.

Cei doi au plecat din Santa Monica pentru a lua cina impreuna la BOA Steakhouse din WeHo. Ei au fost fotografiati si cand au plecat de la cina. BOA este unul dintre restaurantele din L.A. unde toate celebritatile stiu ca sunt prezenti paparazzi.

Potrivit TMZ, Ben locuieste in Brentwood intr-o casa inchiriata, in timp ce Jennifer continua sa locuiasca in vila de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills pe care au cumparat-o impreuna.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri