gheboasa-bun
Vedete Foto: FAcebook/Gheboasa

Gheboasa este cercetat pentru consum de droguri. Artistul a fost prins cu canabis asupra lui in Bucuresti

Articol scris de UTV Data publicării:

Gheboasa, pe numele sau real Gabriel Gavris, a fost audiat vineri seara de procurorii DIICOT pentru consum de droguri, dupa ce ar fi fost depistat in Capitala avand asupra sa o cantitate de canabis, au precizat surse judiciare.

“Fata de un suspect sunt continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere, fara drept, de droguri de risc, in vederea consumului propriu. Acesta a fost depistat in seara de joi, in municipiul Bucuresti, in timp ce detinea o cantitate de drog de risc”, se precizeaza intr-un comunicat al DIICOT.

Au fost retinute patru persoane

Potrivit comunicatului, vineri, in acelasi dosar, procurorii DIICOT Dambovita au dispus retinerea a patru persoane, cercetate pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.

Conform Digi24, Gheboasa ar face parte dintr-o grupare de dealeri care vindeau droguri minorilor, fiind supravegheat intr-un dosar privind o retea care vindea canabis elevilor, in jurul scolilor. El este cercetat pentru savarsirea infractiunii de “detinere, fara drept de droguri de risc, in vederea consumului propriu” si risca inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenda.

Citeste si "Gheboasa acuza Jandermeria de discriminare rasiala"

“Din cercetarile efectuate a rezultat ca, perioada iulie 2020 – februarie 2024, la diverse intervale de timp, inculpatii au comercializat si oferit cu titlu gratuit, in diferite ocazii, cantitati de canabis, unor consumatori de pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Dambovita. Materialul probator administrat in cauza a relevat faptul ca inculpatii si-auc reat o retea stabila de clienti, comercializand drogul de risc cu pretul de 50 de lei pentru o doza, interactiunea intre vanzator si cumparator realizandu-se stradal”, arata anchetatorii.

Etichete: gheboasa

Partenerii Nostri