jennifer-lopez-marc-anthony-marriage-t
Vedete

Jennifer Lopez a iesit la cafea cu fostul sau sot!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cu totii stim ca Jennifer Lopez a facut multe schimbari in viata sa amoroasa, atat de multe ca abia mai tinem pasul.

Artista a ramas in relatii bune cu toti fostii sai, mai putin cu Alex Rodriguez de care s-a despartit recent.

Recent, J Lo a fost surprinsa si fotografiata in compania lui Marc Anthony, fostul sau sot. Cei doi au iesit sa bea o cafea la un hotel din Miami.
"Multi dintre oamenii din hotel au recunoscut-o, iar ea a fost foarte draguta cu fiecare om care a abordat-o"- au spus diferite surse.

Lopez si Marc au impreuna gemenii Max si Emme, ceea ce i-a facut sa ramana in relatii foarte bune dupa divort. Ba mai mult, dupa despartirea de Alex Rodriguez se pare ca Marc a fost un adevarat spirjin pentru cantareata.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Artista s-a reorientat repede spre Ben Affleck dupa ruperea logodnei.

"Se tineau de mana, se imbratisau si se sarutau. Nu ascundeau faptul ca sunt impreuna. Se simt foarte bine unul in compania celuilalt"- au spus sursele celor 2.

Prezenta surpriza care a intervenit in triunghiul amoros este Diddy. Rapper-ul a postat o poza pe instagram din vremea in care el si Jen formau un cuplu.

Ce sa mai... artista nu duce lipsa de iubire din partea barbatiilor, iar noi abia asteptam sa vedem care va fi alesul lui J LO.

Etichete: andra brebu , j lo , marc anthony

Partenerii Nostri