*EXCLUSIVE* Newly single Kendall Jenner snowboards with Justin Bieber, Nina Dobrev, and Shaun White
Vedete Foto: Kendall Jenner cu Hailey si Justin Bieber la Ski

Kendall Jenner, consolata de Justin si de Hailey Bieber dupa despartirea de Bad Bunny

Articol scris de UTV Data publicării:

Este oficial ca acest power couple al lui 2023 s-a despartit, undeva la sfarsitul lunii octombrie dupa aproape un an de relatie. Surse apropiate celor doi au declarat ca programul plin atat al lui Kendall cat si al lui Benito i-a indepartat, ajungand in final sa-i si desparta.

"Bad Bunny si Kendall au fost foarte ocupati cu joburile lor in ultima vreme si nu au mai avut timp de relatia lor, s-au neglijat, iar lucrurile au inceput usor usor sa se stinga intre ei. Amandoi au stiut ca relatia nu va dura pentru totdeauna. Au un program foarte incarcat, sunt inca tineri si au multe de experimentat pe plan personal inainte de a se stabili la casa lor", a declarat o sursa apropiata celor doi pentru revista mentionata mai sus.

Kendall a fost vazuta recent in Aspen la ski alaturi de Hailey si JustinBieber. Pozele surprinse de paparazzi o arata pe Kendall usor melancolica, in timp ce story-urile postate de ea de pe partia de ski, par sa spuna ca se bucura de timp de calitate alaturi de prieteni buni.

Etichete: kendall jenner

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri