Vedete Foto:Facebook/Puya

Lautar sau rapper? Puya a primit o bancnota de 1 leu pentru o dedicatie. Vezi ce reactie a avut artistul!

Articol scris de UTV Data publicării:

Puya are concerte din ce in ce mai bizare. Anul acesta o fata a vrut sa danseze cu el pe scena, articolul aici, dupa care artistul a fost asaltat de perechi de adidasi in timp ce canta la Barlad, articolul aici, iar acum artistul este confundat cu lautarii si primeste dedicatii in timpul concertului.

Cu toate acestea, Puya a reusit de fiecare data sa faca din situatiile date ceva amuzant si a castigat publicul si internautii de partea lui, pe buna dreptate daca ma intrebati pe mine. Omul sta bine pe "off da dome" :))).

"Vrei sa-mi dai 1 leu pentru dedicatie? Ori esti nebun, ori faci misto! In primul rand, ce cumperi cu 1 leu? Ma confunzi cu lautarii. Lautarii iau dedicatii. Tine-ti banii in buzunar, ca aici deja s-a platit. Data vitoare fa si tu rost de 2 lei. Cred ca ai gresit concertul", a transmis Puya pe Instagram.

Clipul integral mai jos!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: concert , puya

Partenerii Nostri