machine-gun-kelly
Vedete

Machine Gun Kelly a lansat propriu brand de lac pentru unghii!

Articol scris de UTV Data publicării:

Machine Gun Kelly si-a facut debutul in industria cosmeticelor! 

Rapper-ul MGK, pe numele sau real Colson Baker, a semnat un parteneriat cu echipa de la Unlisted Brand Lab pentru a lansa UN/DN LAQR.

Brand-ul a fost descris de artist ca fiind o colectie de lacuri de unghii unisex, gama incluzand 10 sortimente de culori si 5 moduri de finisare.

"Nu-mi place sa ma opresc doar la haine atunci cand vine vorba sa exprim cine sunt. Lacul de unghii este unul dintre modurile de a te exprima - Pot sa ma exprim intr-un fel astazi si maine s-o fac intr-un alt fel.", a spus MGK. "Cand imi fac unghiile, ala sunt eu purtandu-mi gandurile mele si declarand ceva. Pentru mine, oja nu este doar o culoare, este o intentie. Fiecare culoare are un scop.", a incheiat artistul.

Pe langa nuantele individuale, colectia UN / DN LAQR va include 8 seturi a cate 3 culori si 3 kit-uri de lustruire.

Fondatorul si directorul executiv de la Unlisted Brand Lab Founder, Candy Harris, este extrem de entuziasmat si abia asteapta sa vada cum vor primi fanii noua colectie.

 "A fost o onoare sa lucrez cu Machine Gun Kelly pentru a pune in lumina reflectoarelor lacul de unghii  si pentru a promova o schimbare culturala care isi asteapta randul de mult timp. Acesta este doar inceputul, vrem sa aducem o noua voce in industria frumusetii cu un brand de frumusete care va strani multe si va transcede dincolo de picaturile de culoare.", a declarat Candy Harry

 Toate produsele UN/ DN LAQR sunt disponibile pe site-ul lor, in caz ca ai chef de shopping, de facut cadouri pentru sarbatorile acestea sau, pur si simplu, esti curios sa vezi ce si cum! :D

 

Etichete: andra brebu , mgk , nail polish

Partenerii Nostri