pete david
Vedete

Pete Davidson a vorbit despre conflictul dintre Israel si Hamas

Articol scris de UTV Data publicării:

Acum doua zile a inceput sezonul 49 al emisiunii Saturday Night Live iar gazda este Pete Davidson, care a ales sa inceapa show-ul cu un omagiu emotionant despre conflictul mortal dintre Israel si Hamas. In timpul discursului sau, comediantul a vorbit despre momentul care i-a marcat copilaria, moartea tatalui sau in atacul terorist de la 9/11 (un subiect despre care Pete face adesea glume in show-urile sale de standu up comedy).

“Saptamana aceasta am vazut imaginile si povestile oribile din Israel si Gaza si stiu la ce va ganditi, cine ar fi mai potrivit sa comenteze decat Pete Davidson. Din multe privinte chiar sunt persoana potrivita sa vorbeasca despre asta, deoarece cand aveam 7 ani, tatal meu a fost ucis intr-un atac terorist. Am vazut foarte multe poze saptamana aceasta cu copii care sufera, copii israelieni si copii palestinieni. Si m-a dus inapoi intr-un loc cu adevarat oribil. Nimeni in aceasta lume nu merita sa sufere asa, mai ales copiii”, a spus Pete Davidson.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: pete davidson

Partenerii Nostri