Vedete

Tyga este acuzat de violenta domestica!

Articol scris de UTV Data publicării:

Tyga si Camaryn Swanson au o relatie din primavara lui 2021, insa se pare ca lucrurile au degenerate intre cei doi.

Fosta iubita a rapper-ului il acuza de violenta domestica. Potrivit celor de la TMZ, cei doi au avut o altercatie in dimineata zilei de 11 octombrie, dupa ce Camaryn a ajuns acasa la artista, impotriva vointei lui, in miezul noptii.

Sursele spun ca aceasta ar fi fost beata si tipa la usa lui tyga. Upa ce aceasta a intrat in casa, cei doi s-ar fi luat la cearta. Influencerita a ajuns la politie unde a declarat ca Tyga a lovit-o si a depus plangere impotriva lui.

In cele din urma, Camaryn a adus si dovezi, postand pe Instagram-ul personal imagini unde era batuta, in care i-a taguit pe cei de la TMZ, cerandu-le ajutorul. „Am fost abuzata emotional, mental si fizic si nu ma voi mai ascunde de acum incolo”, a scris ea.

Ba mai mult, aceasta a facut publice niste mesaje primate prin care arata o alta versuri a povestii si anume faptul ca Tyga a trimis o masina dupa ea si nu a dat buzna peste el, nedorita.

„Imi este extrem de rusine ca s-a ajuns aici, dar trebuie sa ma apar”, a adaugat ea. Potrivit celor de la TMZ, Tyga nu a vrut sa discute despre cele intamplate, insa a cooperat cu autoritatile.

Partenerii Nostri