Vedete

N-a fost usor pentru Machine Gun Kelly sa o cucereasca pe Megan Fox!

Articol scris de UTV Data publicării:

N-a fost usor pentru Machine Gun Kelly sa o cucereasca pe Megan Fox! Se pare ca inainte de a intra in relatia cu rapper-ul, actrita a scris o lista cu argumente pro si contra acestei relatii.

Cei doi au inceput sa se date-uiasca dupa ce s-au intalnit la filmarile filmului “Midnight in Switchgrass”, primvara trecuta, la putin timp dupa ce Megan divortase de fostul sau sot, Brian Austin Green. Desi relatia dintre MGK si Megan pare sa fie din ce in ce mai solida, actrita a declarat ca a ezitat putin inainte sa se arunce in relatia cu artistul.

“Cand l-am intalnit, am stiut instant ca am mai calatorit cu sufletul lui inainte, ca e o conexiune de suflete pereche si ca exista un scop in intalnirea noastra. A fost creierul meu si partea logica din el care-mi spuneau: Asta nu va merge niciodata, iti dau 101 de motive.” a declarat Megan pentru Who What Wear.

In final, se pare ca pro-urile au fost mai puternice decat contra-urile, iar Megan a ales sa-si urmeze sufletul si instinctul, asa ca a intrat in relatia cu MGK cu inima deschisa. Regizorul filmului “Midnight in the Switchgrass” a vorbit despre chimia pe care cei doi au avut in timpul filmarilor.

“Ca regizor si dintr-un punct cat se poate de artistic, va spun ca au avut o chimie ireala. Clar exista chimie. Clar, era o conexiune...dar eu ma uitam la ea dintr-un punct de vede si ma gandeam: Frate, e genial! Sunt minunati! Ma pricep atat de bine la asta.”- a spus Randall Emmett pentru Us Weekly.

Acesta a recunoscut ca au existat momente in care se lasa prins de jocul actoricesc al celor doi in momentul in care erau impreuna si uita de regie. De asemenea, Randall marturireste ca a fost ceva “ cu adevarat special” sa-i vada interactionand, chiar si atunci cand erau in culise si nu filmau nimic.

Partenerii Nostri