asre
Vedete

What? Kylie Jenner si Drake sunt impreuna?!

Articol scris de UTV Data publicării:

Stiiiiiiim! Si noi am fost putin surprinsi cand am auzit asta, insa, potrivit zvonurilor care circula in popor, bine, fie, in presa internationala, se pare ca fosta iubita a lui Travis Scott, Kylie Jenner ar fi inceput sa se intalneasca cu rapperul Drake. Hmmm... oare sa fie pe bune?

Pai treaba sta cam asa: ce stim pana acum e ca in mijlocul despartirii de Travis, frumoasa Kylie se intalneste pe ascuns cu Drake, si nu o spunem noi, ci mai multe surse care au declarat pentru People faptul ca: ''El (Drake) si Kylie au petrecut timp impreuna recent. Sunt prieteni de mult timp, iar Drake este un apropiat al familiei.'', in timp ce o alta sursa a spus: ''Au avut parte de intalniri romantice de cand ea si Scott si-au anuntat despartirea'',  pe cand cea de-a treia sursa a continuat spunand ca ''sunt doar prieteni''. Oh well, care sa fie adevarul?

Inca un detaliu important e ca cei doi ar fi inceput sa se intalneasca chiar dupa ziua lui Drake. ''Si-a petrecut majoritatea timpului cu Drake si cu prietenii lui'', a declarat o sursa pentru Us Weekly. ''Kylie canta piese si dansa cu prietenele ei in timp ce era alaturi de Drake, insa cei doi n-au dansat impreuna, dar se vedea totusi ca exista o conexiune intre ei.''.

Ei bine, daca toata lumea credea ca aceasta se va intoarce in bratele lui Tyga, dupa despartirea de Travis, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa si am putea fi surprinsi de o posibila idila cu Drake. Oare Travis ce zice?

Partenerii Nostri