Vedete

Vedete

Fostul manager al lui Travis Scott face declaratii socante: ''Travis Scott este cea mai rea persoana cu care am lucrat...

Dupa ce s-au inregistrat zeci de procese de judecata impotriva lui Travis Scott, se pare ca situatia lui Travis se inrautateste deoarece recent au aparut noi dezvaluiri socante despre comportamentul lui acestuia. Mai exact, fostul manager al rapperului, Shane Morris a scos la iveala informatii socante despre perioada in care a lucrat cu acesta, in special despre momentul in care cei doi au incetat colaborarea, acuzandu-l ca a fost total indiferent in momentul in care Shane a suferit un o convulsie lasandu-l lipsit de ajutor intr-un subsol si potrivit spuselor acestuia, nu este deloc surprins de incidentul care a avut loc vineri la Astroworld, deoarece a avut numeroase experiente mai putin placute cu Travis in trecut.

Vedete

Travis Scott va suporta costurile de inmormantare pentru victimele Astroworld 2021 si returneaza banii pe bilete

Dupa ce s-au inregistrat zeci de procese de judecata impotriva lui Travis Scott, acesta a anuntat, in cele din urma, ca va suporta costurile de inmormantare pentru victimele tragicului incident de la Astroworld 2021. De asemenea, rapperul a facut un deal cu un serviciu online de consiliere, BetterHelp, pentru a le oferi o luna de terapie gratuita tuturor celor afectati de cele intamplate. Mai mult, Scott va returna banii tuturor celor care au participat la eveniment. 

Vedete

Travis Scott, Drake si organizatorii festivalului Astroworld sunt dati in judecata in urma tragediei in care au murit 8...

In urma tragediei fara precedent de la festivalul Astroworld din Houston, Travis Scott si o parte dintre organizatorii festivalului au fost trasi la raspundere pentru cei care si-au pierdut viata in timpul busculadei ce s-a produs in timpul concertului sustinut de Scott. Acestia sunt in prezent cercetati penal, deschizandu-se si un dosar pentru omucidere şi pentru uz de narcotice, în urma unor rapoarte potrivit cărora o persoană din public ar fi  injectat droguri în corpurile mai multor spectatori.