Tennis: BNP Paribas Open-Day 11
Viral Foto: ProfiMedia Images/Carlos Alcaraz

(VIDEO) Invazie de albine! Meciul dintre Carlos Alcaraz si Alexander Zverev a fost suspendat

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca si albinele sunt pasionate de tenis. Cu totii stim ca un bilet la o asemenea partida costa bani grei asa ca fanii gasesc fel si fel de modalitati pentru a “pune mana” pe un loc in primele randuri.

De aceasta data fanii au fost chiar micutele albine care au luat cu asalt meciurile de la Indian Wells. Tinta a fost chiar tenismenul Carlos Alcaraz, cred ca isi doreau din toata inima un autograf de la sportiv… saaau poate tineau cu Zverev si au incercat sa ii aduca victoria acestuia alergandu-l pe Carlos pe teren.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Carlos Alcaraz: “Meciul nu va fi amintit pentru tenis ci pentru o invazie de albine"

Cu toate acestea, meciul a fost reluat la scurt timp (dupa doua ore) iar Carlos Alcaraz l-a invins pe Zverev cu 6-3 si 6-1.

“Jocul va fi amintit pentru o performanta excelenta, dar si pentru cuvintele arbitrului: joc suspendat din cauza invaziei albinelor. A fost un moment ciudat. Nu am vazut nicidoata asa ceva la un turneu de tenis. Am fugit de pe teren imediat, nu am de gand sa va mint… imi este un pic frica de albine. Am ras copios cand am auzit cuvintele lui Mohamed (arbitru). Acest meci va fi amintit pentru aceasta intamplare, nu pentru tenis sau orice altceva, ci pentru albine”, a spus Carlos Alcaraz.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: funny

Partenerii Nostri