Film

Johnny Depp revine in rolul Capitanului Sparrow?

Articol scris de UTV Data publicării:

Aceasta este intrebarea pe care toti ne-o punem de 5 zile incoace. Hai sa vedem care e treaba.

Conform “The Sun” pe data de 23, luna aceasta, a aparut un articol intituat “Johnny Depp revine la seria de filme Piratii din Caraibe”. Conform unei fise de productie, numele actorului era trecut in distributie iar filmarile ar incepe in februarie 2023. Noul film se va numi “A Day At The Sea” se v-a filma in Anglia, intr-o locatie top secret.

Depp, 59, si-a facut debutul in anul 2003 si ne-a adus pe marile ecrane unul dintre cele mai indragite personaje, Capitanul Sparrow! Primele trei filme au avut incasari de peste 3.5 miliarde de euro iar Depp a facut in jur de 250 de milioane de euro. Daaamn, that’s something!

Dar dupa cum bine stim, procesul prin care actorul a trecut l-a facut sa piarda zeci de contracte, inclusiv pe cel din Piratii din Caraibe. Iar anul acesta Johnny a fost intrebat de reporteri in timpul procesului daca Disney si-ar cere scuze si ar veni la el cu 300 de milioane de dolari si 1 milion de alpaca tot nu ar accepta rolul? Iar el a spus ferm “Este adevarat, nu as mai lucra cu ei”. Damn… ☹

La scurt timp de la postarea articolului “The Sun” mai multe informatii au iesit la iveala, iar conform “Daily Mail” o sursa sigura le-a spus ca Johnny Depp nu v-a mai lucra la proiectul Disney si ca zvonurile sunt false. Iar Piratii din Caraibe se v-a bucura de o continuare cu Amber Heard in rol principal. Well, that’s something too.

Daaar eu personal zic ca “speranta moare ultima” si chiar astept cu nerabdare sa se incheie seria Piratii din Caraibe cum trebuie, acum asteptam o confirmare oficiala de la Disney, cel mai probabil la inceputul anului 2023 vom afla exact. Don’t worry, va tinem la curent!

Partenerii Nostri