pixelated progress bar year 2020 to 2021 loading
Lifestyle

5 lucruri pe care sa le faci de Revelion!

Articol scris de UTV Data publicării:

2021 bate la usa, asa ca trebuie sa il primim pregatiti si gata de o experienta noua.

Iata 5 lucruri pe care sa le faci de Revelion, ca aceasta sa fie un succes!

1. Lista de dorinte:

Woman with notepad, cacao and Christmas presents

Scrieti in jurnalul tau sau pe o foaie toate lucrurile pe care doresti sa le realizezi in 2021! La final de 2021, arunca o privire peste ele si vezi cate ai reusit sa materializezi!
2.Petrece Revelionul cu ai tai:

Big happy family blowing confetti at home for Christmas.

Fa ce nu ai mai facut de multa vreme si anume: un Revelion alaturi de parintii tai. Poate fii chiar fun, iti garantam! Asa ca vino tu cu propuneri de distractiei si invata-i sa joace Dixit si Activity. De asemenea, le poti gati ceva special si petrece o seara cozy in familie pentru a intampina noul an.


3. Treat yourself!

Beautiful young woman with facial mask on her face holding slices of cucumber

Inchiariaza o camera intr-un hotel cool din Bucuresti . Rasfata-te pentru o seara in Bucuresti si fii turist in orasul tau! Inchiriaza o camera la un hotel de lux si petrece un revelion de neuitat!


4. Gandeste-te cate ai realizat anul acesta!

Notebook with "I am grateful for" in handwritten text

Fii mandru/mandra de tine a trecut un ai si ai realizat atat de multe lucruri! Ia-ti un timp si fii recunoscator, multumeste-le oamenilor din jurul tau pentru ca te-au ajutat!

5. Fa cadouri personalizate!

Woman is wrapping gifts in linen fabric on dark rustic wooden background. Ecological Christmas holiday concept, eco decor.

Poti sa te gandesti la niste cadouri mai speciale pentru aporpiatii tai si sa le confectionezi ceva! Ofera-le cadourile in seara de Revelion. Sigur acest gest va aduce un zambet pe buzele lor, iar tu te vei simti super creativ!

2021, sa vii cu bucurie! Much love!

Partenerii Nostri